Thursday, April 05, 2007

Αυτόχειρας, κρατούμενος, ετών 15

και γράφονται πόστ , που το παίζουμε όλοι ευαίσθητοι , γράφονται μόνο πόστ όμως ,ελάχιστες αναφορές στον τύπο , ελάχιστα άρθρα ή ρεπορτάζ να το παίζουμε ευαίσθητοι , κρίμα χάνεται κι ελπίδα κάποτε να γίνουμε κι ευαίσθητοι . γιατί ήταν πολωνάκι , ήταν ξένος , δεν μας νοιάζει τι έπαθε ένα ακόμη πρεζάκι στις φυλακές ... δεν μας νοιάζει , το βράδυ θα δούμε πάλι τηλεόραση , οι άνθρωποι θα γελάνε σε λαμπερά πλατό και όλα τα προβληματά τους θα τα χουν λυμένα , τα πολωνάκια δεν θα υπάρχουν εκεί κι έτσι κι αν πεθάνουν δεν θα το καταλάβουμε ... fuck
καλή σταύρωση

3 comments:

Κώστας said...

Έχεις δίκιο... Εγώ προσωπικά από σένα το έμαθα κιι ενώ γενικά προσπαθώ να ενημερώνομαι.. Αυτό δείχνει πολλά.

strangerhomo said...

Το άκουσα και εγώ αυτό. Δυστυχώς. Αυτοί είμαστε, αφήνουμε 15χρονα παιδιά να σαπίζουν στις φυλακές και να πεθαίνουν και την ίδια ώρα πάμε και προσκυνάμε παπάδες που τρώνε με χρυσά κουτάλια. Εκεί βρίσκεται ο Χριστός στις φυλακές ανηλίκων. Εκεί Τον σταυρώνουν κάθε μέρα. Αυτά έλεγε και στην διδασκαλία του και και είχε ενοχλήσει τόσο… Και σήμερα θα Τον σταύρωναν όπως σταυρώνουν καθημερινά τόσα Παιδιά και τόσους Ανθρώπους όσοι κατά τα άλλα έχουν χτίσει εκκλησίες στο όνομα Του.

gay super hero said...

Σου κάνω forward τα όσα έγραψα σχετικά στο μπλογκ του Old Boy:

Διάβασα κι εγώ την είδηση που κανείς από τους φωστήρες της δημαγωγραφίας δεν την θεώρησε πρώτο θέμα. 'Ολοι στα ψιλά. Για τον θάνατο ενός τραμπούκου σε συμφωνημένο ραντεβού πολέμου χύνονται τόνοι μελάνι. Για τον θάνατο ενός παιδιού 15 χρονών που το κλείσαν στις φυλακές για 15 γραμμάρια χασίς και κρεμάστηκε, ούτε κουβέντα. Αστεία πράγματα. Μ'αυτά θα ασχολούμαστε τώρα; Το καλύτερο που είπαν είναι ότι θα διαταχθεί "ένορκη διοικητική εξέταση". Ναι, όπως όλοι, γνωρίζουμε και πάλι θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης. Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός δεν παύει να εκφράζει τη συμπάθειά του προς τους χρήστες και ο Γιωργάκης να ψελλίζει δειλά κάτι φληναφήματα περί αποποινικοποίησης. Θέλω να ξεράσω στα μούτρα τους. Αλλά και αυτό δεν θα φέρει πίσω αυτό το παιδί.

Σε ευχαριστώ που με το κείμενό σου δίνεις σ'αυτό το αγγελούδι την ανθρώπινη υπόσταση που όλοι του αρνήθηκαν. Θέλω να ουρλιάξω αλλά έχουν κλείσει τα αυτιά τους.