Wednesday, March 28, 2007



δε θα μου βγεί είμαι σίγουρος , δεν μου βγαίνουν αυτά τα πόστ ... αλλά αρκετά την ανέλυσα την τσόντα και περνάω στην αγάπη γιατί όλα είναι όμορφα όταν είναι επιφανειακά , όλα , μην κοιτάξεις μόνο ότι επιπλέουν , θα σε φοβηθούν αλλά εσυ θα φοβηθείς ακόμη περισσότερο .
Το μυστικό είναι να μη το σκέφτεσαι , ξυπνας το πρωί και αρχίζει ο προγραμματισμός , παίρνεις το λεωφρείο και μιλάς στις τυχαίες παρέες σου , βάζεις ακουστικά-μουσική και θόρυβο-τυχαίες σκέψεις και φύγαμε . Στο κέντρο γεμίζεις εικόνα και κάνεις τσιγάρο , μελαγχολικά , παίρνεις εικόνα , δίνεις εικόνα , γίνεσαι εικόνα . Αν βρείς τους φίλους σου ανταλλάσσεις μελαγχολικές ματιές αυτό ειναι όλο . Τυχαίες συζητήσεις και ένα δευτερόλεπτο αξιοσημείωτα ξεχωριστο για να χεις να σχολιάζεις . Μετά βαριέσαι και σκέφτεσαι τις προάλλες που έκανες ανώνυμο σεξ με έναν ανώνυμο κάτοικο ανώνυμης πόλης και χαίρεσαι . Και το βράδυ όταν όλα σκοτεινιάζουν στο δωμάτιο μελαγχολείς γιατι δεν είχες την ευκαιρία να τον αγαπήσεις , γιατί κόλλησες στην τσόντα και σου φυγε η αγάπη μα που στο διάλο είναι ; Κι ύστερα απλά κοιτάζεις το άδειο βλέμμα μιας κοπέλας στα σκαλάκια στην ομόνοια και νιώθεις το μπλακ άουτ που απο καιρό ερχόταν και φοβάσαι - κοιτάζεις αλλού -κι έξω ξημερώνει , το μυστικό είναι να μη το σκέφτεσαι ...




Μεθύστε
Σαρλ Μπωντλαίρ

Πρέπει να 'σαι πάντα μεθυσμένος. Εκεί είναι όλη η ιστορία: είναι το μοναδικό πρόβλημα. Για να μη νιώθετε το φριχτό φορτίο του Χρόνου που σπάζει τους ώμους σας και σας γέρνει στη γη, πρέπει να μεθάτε αδιάκοπα. Αλλά με τι; Με κρασί, με ποίηση ή με αρετή, όπως σας αρέσει. Αλλά μεθύστε.
Και αν μερικές φορές, στα σκαλιά ενός παλατιού, στο πράσινο χορτάρι ενός χαντακιού, μέσα στη σκυθρωπή μοναξιά της κάμαράς σας, ξυπνάτε, με το μεθύσι κιόλα ελαττωμένο ή χαμένο, ρωτήστε τον αέρα, το κύμα, το άστρο, το πουλί, το ρολόι, το κάθε τι που φεύγει, το κάθε τι που βογκά, το κάθε τι που κυλά, το κάθε τι που τραγουδά, ρωτήστε τι ώρα είναι, και ο αέρας, το κύμα, το άστρο, το πουλί, το ρολόι, θα σας απαντήσουν:
-Είναι η ώρα να μεθύσετε!
Για να μην είσαστε οι βασανισμένοι σκλάβοι του Χρόνου, μεθύστε, μεθύστε χωρίς διακοπή!
Με κρασί, με ποίηση ή με αρετή, όπως σας αρέσει.

3 comments:

Good As You said...

πάντως αυτό "ξυπνας το πρωί και αρχίζει ο προγραμματισμός" με έχει προβληματίσει και μένα και θα είναι το θέμα του επόμενού μου βίντεο...."ζωή σε κίνηση, η σε ακινησία?"...

καλημέρα..

Queerdom said...

(Επιτέλους ναι ναι με αφήνει να κάνω comment! Sorry, εκτός κλίματος, απλά προσπαθώ εδώ και 3 μέρες και με έχει αφήσει 1-2 φορές.)

Όλοι προγραμματισμένοι ξυπνάμε το πρωί, δεν είναι τόσο κακό, χρειαζόμαστε τις δομές για να λειτουργούμε οι περισσότεροι..

Απλά να εμπλουτίζουμε την προκαθορισμένη δομή με πράγματα μικρά που αγαπάμε και ανθρώπους για τσόντα και αγάπη μαζί.

Να'σαι καλά.

Anonymous said...

enivrez-vous...