Friday, February 23, 2007

Με νευριάζει πάρα πολύ η παραπληροφόρηση , περισσότερο όμως με νευριάζει η αποσιώπηση γεγονότων . Όταν έχω παραβρεθεί σε μια πορεία χιλιάδων ατόμων και το μόνο που ακούω απ’το ραδιόφωνο το βράδυ είναι ότι «7 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο» και τίποτε άλλο , συγχύζομαι πραγματικά ! Από απορία κάθησα να δω και την κάλυψη των γεγονότων απ’τις ειδήσεις , καμια εικόνα απ’την πορεία , καμια αναφορά στα αιτήματα των φοιτητών , οι οποίοι όσο κατάπτηστους και βολεμένους κι αν τους θεωρείτε , ρε πουστη μου έχουν αιτήματα ! και τα υποστηρίζουν κατά χιλιάδες , κάθε βδομάδα !ακουστε τους ! για μια φορά ακουστε τους !

πείτε ότι θέλετε , ότι είναι αργόσχολοι , πρόβατα , ότι θέλετε πειτε, αρκει να πείτε , να μη δείχνετε μόνο τις μολότωφ και τα δακρυγόνα , δεν έγιναν μόνο αυτά . Εκει ήμουν και χαμπάρι δεν πήρα απ’αυτά , μονο όταν περασα μπροστα απ’τη Βουλή δεν μπορουσα ν’αναπνεύσω απ’τα χημικά . Θες πορεια σου λένε , παρ’τα χημικά σου , να δεις τωρα πως θα ξανακατέβεις !
Ε λοιπόν θα ξανακατέβω , γιατι σπάστηκα και με τα κανάλια και με τα φασιστάκια γύρω απ’τις πορειές , σπάστηκα γιατι ό,τι και να λένε , οσο δίκιο και να χουν για τους φοιτητοπατέρες και τα στραβα του κινήματος , τα αιτήματα μας είναι δίκαια . Κι αν τα θεωρείτε εκτος πραγματικότητας , sorry , αλλα δεν μου κάνει η πραγματικότητά σας…

1 comment:

Lithium said...

Kala tha kaneis kai tha ksanapas...etsi prepei...na palevoume gi'auta pou pistevoume

filia